Homer DC Napisano 8 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2025 Witam, Poszukuję jakichś książek, czasopism, ebooków, lub audiobooków o tematyce wędkarskiej. Nie myślę tu o poradnikach itp., ale bardziej o wyprawach, przygodach, opowiadaniach gdzie ,,wplątane" jest wędkarstwo. Szukałem, grzebałem ale nic mi nie wpadło w ręce, może ktoś podrzuci coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 8 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2025 Właśnie wróciłem z ryb, Dariusz Dusza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer DC Napisano 8 Kwietnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2025 32 minuty temu, ryukon1975 napisał: Właśnie wróciłem z ryb, Dariusz Dusza. Książka zamówiona. Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 8 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2025 Książki dostępne incydentalnie w antykwariatach: Ota Pavel " Jak spotkałem sie z rybami", Jerzy Putrament "Z wędką przez trzy kontynenty" oraz "Balet Boleni" Pozycje zdecydowanie antyczne ale nie mam wiedzy o nowoczesnych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer DC Napisano 9 Kwietnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2025 11 godzin temu, Wartburg napisał: Książki dostępne incydentalnie w antykwariatach: Ota Pavel " Jak spotkałem sie z rybami", Jerzy Putrament "Z wędką przez trzy kontynenty" oraz "Balet Boleni" Pozycje zdecydowanie antyczne ale nie mam wiedzy o nowoczesnych Dziękuję Przeczytałem recenzję pierwszej książki, tego czeskiego pisarza i bardzo mi się spodobało, czegoś takiego poszukiwałem. Nie wiem, czy to o ta książkę chodzi, bo autor się zgadza, lecz pełen tytuł brzmi ,,Śmierć pięknych saren. Jak spotkałem się z rybami"? Ta, czy nie już zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 9 Kwietnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2025 5 godzin temu, Homer DC napisał: Nie wiem, czy to o ta książkę chodzi, bo autor się zgadza, lecz pełen tytuł brzmi ,,Śmierć pięknych saren. Jak spotkałem się z rybami"? Ta, czy nie już zamówiłem Dwie części tego samego dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi