marcel_vaka Napisano 7 Lipca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2025 Witam, więc kupiłem sobie wędkę Robinson Stinger X-Cross Tele Carp 3m 30-70g Kołowrotek Konger Vist 520RD i chciałbym łowić spinningiem na gumy 5,5g. Ale nie wiem czy to możliwe bo to teleskopowa karpiówka. Proszę o pomoc, z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 7 Lipca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2025 Możliwe. Możesz nawet próbować sypać im soli na ogon. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 8 Lipca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2025 30-70 g a 5,5 g? czego tu nie rozumiesz? Druga sprawa to jak chcesz łowić szczupaki na przynętę 5,5 g? Ile to będzie miało długości i jak zechcesz to sprowadzić głębiej jak 1 m pod powierzchnię wody? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_vaka Napisano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2025 Wybaczcie za trolling, mój koleżka mówił że się da cytując "to jak założyć buty i w nich nie móc iść" więc chciałem mu udowodnić, ja w życiu nie użyłbym takiego vista 520RD, dziękuje za udowodnienie mu. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi