Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zwykły michał Napisano 19 Października 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2025 W zalewie rybnickim padł rekord świata suma Strach pomyśleć jak musi wyglądać taka ryba. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 20 Listopada 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2025 Tak wiem wygrałem złoty szpadel..... Wychodzi na to że tu goniących za rekordami brak, tylko jak mawiał Dorcio "w okolicznościach przyrody" wypoczywający a wędka to pretekst do koczowania w badylach 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Listopada 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2025 Osobiście większą przyjemność czerpie z łowienia i każda ryba cieszy. Rekord można rozumieć inaczej i złowienie ryby tam gdzie miało jej nie być bardziej mnie cieszy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 26 Listopada 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2025 Mnie najbardziej wciągnęło tropienie w rzece, jak juz zlokalizuje mocno obiecującą wodę.... zadowalam sie kawą z ogniska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 27 Listopada 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2025 Co prawda kawę zabieram w termosie ale najlepiej smakuje najlepiej nad wodą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi