Jarecki72 Napisano 7 Grudnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2025 Witam wszystkich forumowiczów i mam pytanie,jaki wybrać spinning na okonia?Łowienie z brzegu,kanały,stawy małe jeziorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 7 Grudnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2025 A jakich przynęt chcesz używać i jak duże mają być te okonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 8 Grudnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2025 Zbyt ogólne pytanie kolego. Chcesz łowić na gumy czy woblery czy na wszystko? Jakie masz lub będziesz miał gramatury przynęt? Spodziewasz się przyłowu czegoś większego? Od siebie polecam Robinson Diaflex Perch Spin 186 cm 1-8g. Gumki na 2-5g miło się obsługuje. Kijek jest szybki. Tubular. Nada się także do lekkiego żelastwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki72 Napisano 11 Grudnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2025 Ogólnie chcę łowić na wszystko a okonie jak narazie to złapałem od 20 do 35 cm.Gramatura przynęt to mam takie do 12 g,gumy,woblery,obrotówki.Druga sprawa ro moj pierwszy rok ze spiningiem i cały czas nabieram wiedzy i praktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi