Jump to content

Kołowrotek shimano catana 2500 fb

shimano catana 2500 fb- dobry czy nie?  

3 members have voted

1. 1. Czy shimano catana 2500 fb jest godny polecenia?

• tak
    • nie
      0
    • nie mam zdania
    • to kompletne g****!!!
      0

Recommended Posts

Witam  :)

Posiadam wędkę mikado feeling 270 cw. do 15 g. Jestem raczej początkującym spinningistą i chciałbym kupić sobie sprzęt do  

łowienia okoni. Będę łowić na jeziorze lub starorzeczu, z brzegu raczej na twistery. O wspomnianym w tytule kołowrotku widziałem raczej złe opinie, ale nie było ich zbyt dużo, a od kolegi słyszałem raczej dobre walory, bowiem gorąco mi go polecał. Nie jestem zdecydowany na kupno tego kołowrotka, tak wiec gorąco proszę was o radę, oraz ew. inne, godne polecenia modele.

Z góry dziękuję za odpowiedź, Swengard :ph34r:          

witaj,

nie wezmę udziału w ankiecie, bo nie znam produktu, ale w odróżnieniu słyszałem, czytałem, widziałem wiele bardzo pochlebnych opinii o tym kołowrotku. Cieszy sie on sporą popularnością wśród wędkarzy mimo że w ubiegłym roku znacznie podrożał.

Witam,

Ja będąc początkującym wędkarzem zbierałem masę informacji oraz przeglądałem masę forum jak również rozmawiałem w moim mieście chyba z większością sprzedawców zarówno wędkarzami jak i ludźmi którzy chcą po prostu sprzedać produkt i akurat o Shimano Catanie słyszałem same dobre opinie. Chciałem go na mój pierwszy kołowrotek jako "uniwersalny".

Pozdrawiam