calvuss Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Stycznia 2015 Tydzień urlopu przede mną,na pewno sprawdzę z bacikiem co słychać,a może ktoś był ostatnio?
calvuss Napisano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2015 Posiedziłem dzisiaj od 8 do 13 ,fajnie było jak zawsze i pare na kolacyje
Wojciech Krajnik Napisano 26 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maja 2015 Byłem w sobote na nowakowie to straszna lipa sie zrobila kilka wiekszych leszczy lowienie od 8 do 15. widocznie jak woda nie plynie to slabo bierze;/
calvuss Napisano 29 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Maja 2015 Prawda nad prawdy ,woda stoi i bierze najsłabiej.
Wojciech Krajnik Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 Był ktos w nowakowie ruszylo cos sie z rybkami??
Wojciech Krajnik Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maja 2016 (edytowane) Wczorajszy dzień z Nowakowa oto efekty z wujasem razem kolo 15 kg rybek a lesczyk co na foto ponad kilogramowy. A dziś chcieliśmy jechać na Jazowo a wyszło tez Nowakowo i łowiły się ładne krąpie i jeden leszcz 0.6kg Edytowane 24 Maja 2016 przez wind regulamin galerii punkt 2
deejayp40 Napisano 4 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2016 W Nowakowie zawsze biorą ryby..Jeżdżę tam by sobie bacikiem połowić,ale wszystko wraca do wody..na boczny trok okonki fajnie biorą.. Parę lat temu to jak japonka brała,to ludzie po kilkadziesiąt kilogramów wyciągali i do domu zabierali,tylko po co??????? Pewnie z pazerności i chciwości...
Gawlin Napisano 23 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Maja 2016 Nowakowo fajne łowisko. Ja przed laty tam łowiłem to głównie leszcz i krąp, płoć. Na boczny trok nie próbowałem akurat na tym odcinku.
jonasz7 Napisano 24 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2016 Wojtek, fajne masz płytki.... zdjęcie mało eleganckie.
wind Napisano 24 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2016 Nie wszystko jestem w stanie wyłapać, ale już naprawiłem swój błąd . Dzięki Jonasz.
rybomaniacy Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2017 Witam serdecznie wszystkich wędkarzy, czy ktoś wędkuje o tej porze na Nowakowie w okolicach mostu pontonowego ? Potrzebuje informacji na co teraz tam się nastawić. Z góry dziękuje za odp. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi