Dorota Szymańska Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 Witam. Piszę właśnie pracę magisterską na temat wędkarstwa rekreacyjnego na Mazowszu na przykładzie wybranych łowisk komercyjnych. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, zajmie to dosłownie kilka minut a mnie pomoże w napisaniu pracy. (najchętniej żeby były to również osoby, które były na którymś z wymienionych łowisk: Łowisko Specjalne Okoń, Łowisko Całowanie, Łowisko Oleśnikowa Dolina lub Łowisko w Piorunowie.) Z góry dziękuję za pomoc! Dorota. http://www.ankietka.pl/ankieta/111105/turystyka-wedkarska-na-mazowszu.html
baloonstyle Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Pięknie Metody połowu ryb : Prądem Dynamitem Po tym pytaniu wyłączyłem ankiete. Miłego pisania prtacy rzyczę. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez baloonstyle
Docio Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 Baloonstyle i tak jesteś lepszy ode mnie. Ja się zorientowałem, że to badanie rynku dopiero gdy musiałem wybrać jakieś łowisko komercyjne. Praca o wędkarstwie amatorskim na podstawie łowisk komercyjnych, to tak jak nauka pilotażu na komputerze.
wind Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 PięknieMetody połowu ryb :PrądemDynamitem Baloon chyba masz lepsze/młodsze oczy niż ja, ni huhu, nie widzę ....
wind Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Mazowieckie" do "Na każdy temat".
baloonstyle Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Bo teraz pytanie 9 zostało zmienione, wcześniej były te metody co podałem do wyboru. Ktoś edytował ankietę. Kolega Docio tez to zauważył Edytowane 4 Czerwca 2013 przez baloonstyle
wind Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 oki, bo już się zastanawiałem, co ostatnio piłem ....
Docio Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2013 Ooooo, ktoś trzyma rękę na pulsie. Baloon dobrze prawi, tam było. A teraz w 15 doszła opcja inne, a nie było. Niemniej, mimo dodania tej opcji pytania do 19 są lekko bez sensu.
Rekomendowane odpowiedzi