misiek2008 Napisano 5 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 tak jak w temacie planuje wybrać się nad Wisłę próbować swoich sil w nowej metodzie jak dla mnie, kupiłem dziś komplecik używanych przynęt są tam rybki, gumy, blachy wahadłowe i obrotowe. Jaka rybę w Lipcu można złowić i na która z tych przynęt, planuje wybrać się z rana na parę godzin, może ktoś coś doradzi dodałem zdjecia to możecie powiedzieć na ktorą z tych przynęt można zaczać probować coś złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 5 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 możecie powiedzieć na ktorą z tych przynęt można zaczać probować coś złapać Na każdą . Tylko na różne przynęty łowi się różne ryby, w różnych warunkach i używając różnego sprzętu sprzętu. a na zdjęciach masz ich spory wachlarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek2008 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 wczoraj spinningowałem od 15 do 20 na wisle i łeku koło Annopola wynik dość kiepski jeden okoń na koniec kumpel niczego nie złapał.... chyba trafiłem na lichy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewenementarniex Napisano 14 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Kolego juz sporo od kiedy załozyłeś temat , ale nie ma co sie poddawac nie zawsze złowisz trzeba łowic łowic i łowic. Spinning to moja ulubiona metoda głownie łowie na woblery i gumy , pozdro C&R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoblerTV Napisano 15 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 A mi się wydaję, że na Wisłę powinieneś zaopatrzyć się w większe/cięższe przynęty. Tymi możesz obławiac klatki między głowkami. Ciężko będzie coś pomóc bo nie wiemy na jakim odcinku Wisły łowisz, którą część chcesz obławiać i na jakie ryby się nastawiasz. Podaj troszkę więcej info a napewno ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi