Jump to content

Wesołych Świąt

hege
 Share

Recommended Posts

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego Roku w imieniu Administracji ForumWedkarskie.pl, życzę wszystkim Użytkownikom zdrowych, radosnych Świąt spędzonych w najbliższym gronie, oraz szczęśliwego Nowego Roku, życzę również spełnienia marzeń wędkarskich, złapania wielu medalowych ryb, oraz dużej ilości udanych wypraw wędkarskich z taaaką rybą.

Wesołych Świąt Mariusz.

Dołączam się do życzeń. Wszystkiego dobrego dla wszystkich użytkowników forum. Z powodów zdrowotnych długo mnie tutaj nie było i nie jest mi przyjemnie teraz wracać, ponieważ muszę na najbliższe lata przerwać moje ukochane wędkarstwo. Wam życzę sukcesów.

Administracja może usunąć moje konto.

Wszystkiego najlepszego kolegom wędkarzom, wszystkim włóczęgom z wędziskiem i podbierakiem w ręku życzę wesołych, spokojnych świąt w rodzinnym gronie i aby ten nowy rok był dla nas wszystkich łatwiejszy i przyjemniejszy abyśmy mieli więcej czasu dla naszej pasji i żebyśmy odnosili sukcesy w życiu jak i te w wędkarstwie a dla ciebie Apricot życzę masę ZDROWIA bo wiem jakie ma ono znaczenie. WESOŁYCH ŚWIĄT