hege Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego Roku w imieniu Administracji ForumWedkarskie.pl, życzę wszystkim Użytkownikom zdrowych, radosnych Świąt spędzonych w najbliższym gronie, oraz szczęśliwego Nowego Roku, życzę również spełnienia marzeń wędkarskich, złapania wielu medalowych ryb, oraz dużej ilości udanych wypraw wędkarskich z taaaką rybą. Wesołych Świąt Mariusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Spokojnych, spędzonych w gronie najbliższych i przyjaciół świątecznych dni oraz powodzenia na niwie osobistej, zawodowej i oczywiście wędkarskiej w Nowym Roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apricot Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Dołączam się do życzeń. Wszystkiego dobrego dla wszystkich użytkowników forum. Z powodów zdrowotnych długo mnie tutaj nie było i nie jest mi przyjemnie teraz wracać, ponieważ muszę na najbliższe lata przerwać moje ukochane wędkarstwo. Wam życzę sukcesów. Administracja może usunąć moje konto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Wszystkiego najlepszego kolegom wędkarzom, wszystkim włóczęgom z wędziskiem i podbierakiem w ręku życzę wesołych, spokojnych świąt w rodzinnym gronie i aby ten nowy rok był dla nas wszystkich łatwiejszy i przyjemniejszy abyśmy mieli więcej czasu dla naszej pasji i żebyśmy odnosili sukcesy w życiu jak i te w wędkarstwie a dla ciebie Apricot życzę masę ZDROWIA bo wiem jakie ma ono znaczenie. WESOŁYCH ŚWIĄT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts