jonasz7 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Witam, jakiś czas temu wrzuciłem pomysł jednego z naszych kolegów na temat Polskiej Ligi Wędkarstwa Spławikowego PLWS. Pomysł wypalił i powoli jest wdrażany w życie. Mój klub podjął się organizacji całej "Ligi Pomorskiej" w skład której ma wchodzić 3 zawody eliminacyjne, Najlepsi przechodzą do finału. Ale żeby to miało racje bytu musi być min. 10 drużyn, drużyny 3-os. Łowiska jakie wchodzą na razie pod uwagę to: kanały, martwa wisła, wisła bierząca. Wpisowe to 60zł. od zawodnika w tym posiłek i organizacja zawodów. Więcej info tu: www.wyczyn.pl W zakładce http://forum.wyczyn.pl/ znajdziecie miejsce gdzie możecie się wtajemniczyć w regulamin całej ligi, oraz wyrazić swoją chęć wystawienia drużyny, jest możliwość dołączenia się do innych drużyn, kolegów chętnych do startu. Gorąco zapraszam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Spławik" do "Ogólne Rozmowy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Cieszę się, że w końcu jakaś oddolna inicjatywa nie kończy się na gadaninie. Fajnie, że ktoś podszedł do tematu poważnie i profesjonalnie. Osobiście sport wędkarski nie pociąga mnie specjalnie ale mimo to kibicuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts