Chri Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam, mógłby ktoś podrzucić linki do sklepów które są godne polecenia ? 1
wind Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Kwietnia 2014 wedkarski.com to sklep godny polecenia, nawet dziś coś niecoś od nich odbierałem . Robię u nich "grubsze " zakupy od kilku lat, wiernych klientów doceniają rabatami. A przy okazji przejrzyj zakładkę Firmy na naszym forum. znajdziesz tam naszych partnerów, nie tylko sklepy wędkarskie.
adik356 Napisano 6 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2014 Ja ze swojej strony mogę polecić sklep www.wedkarz.pro . Mój tata który od wielu, wielu lat jest zapalonym wędkarzem robi właśnie zakupy w tym właśnie sklepie. Jak narazie się nie sparzył i sklep sobie chwali. Przede wszystkim oferują tam tanie woblery powierzchniowe. Oprócz tego tata często zamawia przynęty firmy savage gear. Idealne na szczupaki czy okonie. Ja póki co jestem amatorem jeśli chodzi o wędkarstwo ale wiem już teraz,że tata zaraził mnie swoją pasją
Alexspin Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Polecam sklep Masz Branie. Doskonały kontakt, bardzo rzetelny personel. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Alexspin
Rybak87 Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Ja podrzucam Wam ten sklep - https://www.vimarco.pl/ Zamawiam u nich zawsze przynęty i szybko dochodzą. A rybki biorą
Ultraboat Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2017 Akurat tak się skała, że u nas znajdziesz dobrej klasy łódki zanętowe więc link bezie tutaj zbędny, ale w razie pytań służymy pomocą na forum
Rekomendowane odpowiedzi