Helanin Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2014 Witam serdecznie kolegów.Chciałbym kupić taki zestawik na troć morską i belonę (przy okazji). Czy będzie dobry? Mój budżet jest w granicach 400 zł na kij i kołowrotek. Wędziska:WĘDKA DAIWA SEAHUNTER X SEATROUT 3,1m 10-40g lub WĘDKA QUANTUM MAGIC SEA TROUT 3,15m 20-50g Kołowrotki: KOŁOWROTEK MAVER FALCON 5000 KOŁOWROTEK ROBINSON QUARTZ FD PRO SPIN 4000Jeżeli ktoś miał styczność z tym sprzętem lub poleciłby coś innego w podobnych kosztach proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Helanin Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2014 Lub może ta wędka? Wędka Dragon Millenium HD Seatrout 3,10 cw.21-50 Pomoże ktoś w wyborze? Pozdrawiam
grzybek Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2014 Na Dragonach przejechałem się dwa razy, w tym także na serii Team
stawny Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja na trotce przejechałem się na Jaxonie ostatnio w sezonie nad Parsętą. Robinson chyba nie najgorszy jak na troć, dużo miało Robinsona 300 cm.
Rekomendowane odpowiedzi