Cieniu Napisano 11 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witam Chciałbym spytać jakie polecacie wedzisko na szczupaka. Suma jaką dysponuje to 150 zł. Będę łowił głównie z brzegu na jeziorze więc pewnie jakieś 270. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 11 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 1 2 3 4 5 to tak na szybko. Generalnie wypada zanim się założy nowy temat użyć wyszukiwarki . Wysiłek intelektualny nieduży a znaleźć można wiele przydatnych inforamcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cieniu Napisano 11 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Widziałem tematy ale nie znalazłem zbyt konkretnej odpowiedzi. Chodzi mi o polecenie jakiś konkretnych wędzisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilStaniszewski Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ja ostatnio kupiłem fajny i solidny kołowrotek cupido fukui 302i za grosze (55zł) wędzisko to już pooglądaj sam w sklepie zobacz czy dobrze układa się w dłoni. Z wędzisk polecam firmę konger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cieniu Napisano 12 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Co powiecie o tym? Może ktoś wyrazić opinie? Shimano Vengeance 270M 10-30g Edytowane 12 Maja 2014 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozet Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Gdzieś na tym forum pisałem o teście Vangeanca z kołowrotkiem Shimano Nexave. Tanie i mocne spiny. Na sandacza nie polecam, ale na szczupaka, średniego suma tak na 10-15 kg wystarczy. SHimano zaniża cw. więc w praktyce 10-30g, będzie odpowiednikiem 15-45g innych firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cieniu Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Dobra dzięki. A co powiedzie o tym kołowrotku na spina? Spro Passion 710 FD Edytowane 13 Maja 2014 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Będziesz pan zadowolony, doradzam 720 sam go katuję trzeci sezon i ani razu go nie smarowałem. Co do taniego kija to zobacz rownież Konger Troker 270/30g bardzo przyjemny kijaszek. Też brałem od tego gostka. Edytowane 13 Maja 2014 przez ZYBI68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cieniu Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Wielkie dzięki wszstkim za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi