Shift Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Witam właśnie zaczynam przygodę z rybkami i kupiłem w sklepie internetowym wędke: KONGER CARBOMAXX MATCH 4,2m CW:30g (kosztował mnie 100z)ł. No i kij przyszedł wszystko ładnie pięknie ale cały czar szczęścia prys gdy zobaczyłem na metce MADE IN PRC . I tu mam pytanie do Was czy ten kij w ogóle do czegoś będzie się nadawał czy od razu mogę go na wyrzucić na śmietnik??? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 PRC-People's Republic of China. Niczym się nie przejmuj. W czasach gdy większość firm,nawet tych renomowanych, przenosi produkcję do Chin, Malezji, na Tajwan, musimy nauczyć się z tym (sprzętem) żyć. Czerp radość z wędkowania jakbyś łowił wędką made in USA, ale stosuj do niej zasadę ograniczonego zaufania jakby była...made in China. Jeżeli tylko nie będziesz próbował wyrywać kilowych ryb "na klatę", powinna posłużyć Ci na długie lata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Masz paragon to w razie czego możesz reklamować. A co do sprzętu na rynku to 90% jest z PRC, znaczy Chin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts