Guest Ozet Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Raz na dobę, można oddać głos na polskiego kajakarza Aleksandra Dobę Niech chłopina zwycięży, czego mu serdecznie życzę, bo dokonał wyczynu nie lada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Ode mnie dostał. To bohater z mojego niedawnego postu. Czapka z głowy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 (edited) Brawo! Doba, całą dobę Edited February 11, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 No i gra gitara, jak mówi mój ulubiony klasyk. Nie chwaląc się (a skądże znowu), 35 dób głosowałem na Dobę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 O cholera! Ja pierwotnie chwaliłem się, że cztery razy głosowałem, ale ostatecznie zmieniłem wpis, bo sobie pomyślałem, a nóż widelec ktoś był lepszy. I całe szczęście, że zmieniłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Dowiedziałem się w drugi dzień świat Bożego Narodzenia, chyba z Teleexpresu że można głosować, więc głosowałem do końca stycznia (chyba raz zapomniałem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Zawsze zastanawiam się przy takiej okazji : " Po co On to robi? ". Nie, żeby mi to przeszkadzało, czy denerwowało, w sumie to fajnie, że biało - czerwonych widać w świecie ale ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Doba deklasuje rywali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Wind napisał: Zawsze zastanawiam się przy takiej okazji : " Po co On to robi? ". Nie, żeby mi to przeszkadzało, czy denerwowało, w sumie to fajnie, że biało - czerwonych widać w świecie ale ... . Mieć gen przygody i marzenia, niezależnie od wieku. - Każda z nominowanych osób ma w sobie gen przygody i z pasją spełnia swoje marzenia, na nowo definiując możliwości ludzkiego ciała i ducha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 To, że spełnia się w swojej pasji super, ale te wszystkie głosowania to według mnie typowy zabieg marketingowy np.portalu, zwiększający liczbę jego odwiedzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Taki już jest ten świat Woldi. Wszystko jest na sprzedaż. "Show must go on". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts