Skocz do zawartości

Ryzykowne przedsięwzięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Raz na dobę, można oddać głos na polskiego kajakarza Aleksandra Dobę Niech chłopina zwycięży, czego mu serdecznie życzę, bo dokonał wyczynu nie lada.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

No i gra gitara, jak mówi mój ulubiony klasyk. Nie chwaląc się (a skądże znowu), 35 dób głosowałem na Dobę.

Napisano

O cholera! Ja pierwotnie chwaliłem się, że cztery razy głosowałem, ale ostatecznie zmieniłem wpis, bo sobie pomyślałem, a nóż widelec ktoś był lepszy. I całe szczęście, że zmieniłem. :)

Napisano

Dowiedziałem się w drugi dzień świat Bożego Narodzenia, chyba z Teleexpresu że można głosować, więc głosowałem do końca stycznia (chyba raz zapomniałem).

Napisano

Zawsze zastanawiam się przy takiej okazji : " Po co On to robi? ". Nie, żeby mi to przeszkadzało, czy denerwowało, w sumie to fajnie, że biało - czerwonych widać w świecie ale ... .

Napisano

Wind napisał:

Zawsze zastanawiam się przy takiej okazji : " Po co On to robi? ". Nie, żeby mi to przeszkadzało, czy denerwowało, w sumie to fajnie, że biało - czerwonych widać w

świecie ale ... .

Mieć gen przygody i marzenia, niezależnie od wieku.

- Każda z nominowanych osób ma w sobie gen przygody i z pasją spełnia swoje marzenia, na nowo definiując możliwości ludzkiego ciała i ducha...

Napisano

To, że spełnia się w swojej pasji super, ale te wszystkie głosowania to według mnie typowy zabieg marketingowy np.portalu, zwiększający liczbę jego odwiedzin

Napisano

Taki już jest ten świat Woldi. Wszystko jest na sprzedaż. "Show must go on".