Jestem Płocią Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Polecacie jakieś dobre wędki z kołowrotkami na szczupaka , grubość żyłki i czy lepiej na blachę czy na gumę ? Dodam, że z brzegu i tak sprzęt do 150-200zł dało by się coś w takiej cenie uszykować by posłużyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baqo Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Teraz jest ochrona!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Teraz jest ochrona!!! Spokojnie, sprzęt sam nie łowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Płocią Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Oj pytałem się o sprzęt,a że ochrona jest to wiem jakby co tylko się szykuję na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LarryKowalsky Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Wędkę spokojnie możesz kupić Mikado Flash Perch na szczupaka. Do spinningu kołowrotek już przynajmniej średniej klasy. Polecam firmę PENN - niskie ceny za dobrą jakość. Z przynęt to próbuj wszystko. Najpierw gumy, woblery, koguty. Blaszki w mojej opinii zostaw na sam koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi