Mateusz Wlkp Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam Wszystkich wędkarzy, mam na imie Mateusz i jestem zapalonym wędkarzem od dzieciństwa, lubię spędzać czas nad wodą, poszukiwać nowych miejsc do zmierzenia się z fajną rybką, ulubione techniki połowu to spławik, spinning oraz grunt. Z pasji do wędkowania założylem sklep wędkarski w Mosinie prężnie rozwijając asortyment o prawie wszystkie metody do wędkowania które w naszym rejonie występują. Poszukuję pracownika z pasją oraz zamiłowaniem do wędkarstwa. Info na priv z wędkarskim pozdrowieniem! mateusz.jasinski11@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Fajnie wygląda Twój sklep, gratulację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Fajnie wygląda Twój sklep, gratulację. Mi się najbardziej podoba pierwszy plan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mi się najbardziej podoba pierwszy plan . He he, bo spławiki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Wlkp Napisano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dziękuję bardzo panowie, za miłe słowa potrzebny Wędkarz, pasjonat żywa i kontaktowa osoba do pracy jako sprzedawca do tego małego królestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Ja aktualnie pracy szukam jestem z poznania ale nie ma dla mnie problemu z dojazdem. Pytanie czy oferta jeszcze aktualna Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2015 przez ugabanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi