Piotr87 Napisano 26 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam Serdecznie Jak pewnie każdy z was lubię wędkować ale chciałem utożsamiać się z tym sportem i posiadać coś unikatowego czego by nikt inny nie miał . Znalazłem taką rzecz są to naklejki na wędkę / auto które są niepowtarzalne ponieważ wszystkie mają jednego autora który zajmuje się tym od paru dobrych lat mi naprawdę wpadły do gustu sami zobaczcie kilka wzorów : np. na auto : oraz tak zwane spersonifikowane np ze swoim imieniem . Zachęcam również do obejrzenia reszty wzorów których jest ok. 2 tysięcy np tutaj Link albo zobaczyć stronkę ZrobieCinaklejke.pl . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 26 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 z nierdzewki też można - fajne, urozmaicają nasze życie czy to jest nowa moda? hiba już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 26 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Moda wędkarska (fashion fishing)" do "Warto zajrzeć". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witaj. Nierdzewka też fajna sprawa ale naklejki jednak bardziej praktyczniejsze :-) ale Proszę komentować i czekam na jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi