Piotr87 Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Witam Serdecznie Jak pewnie każdy z was lubię wędkować ale chciałem utożsamiać się z tym sportem i posiadać coś unikatowego czego by nikt inny nie miał . Znalazłem taką rzecz są to naklejki na wędkę / auto które są niepowtarzalne ponieważ wszystkie mają jednego autora który zajmuje się tym od paru dobrych lat mi naprawdę wpadły do gustu sami zobaczcie kilka wzorów : np. na auto : oraz tak zwane spersonifikowane np ze swoim imieniem . Zachęcam również do obejrzenia reszty wzorów których jest ok. 2 tysięcy np tutaj Link albo zobaczyć stronkę ZrobieCinaklejke.pl . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 z nierdzewki też można - fajne, urozmaicają nasze życie czy to jest nowa moda? hiba już nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Moda wędkarska (fashion fishing)" do "Warto zajrzeć". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr87 Posted April 4, 2015 Author Report Share Posted April 4, 2015 Witaj. Nierdzewka też fajna sprawa ale naklejki jednak bardziej praktyczniejsze :-) ale Proszę komentować i czekam na jakieś propozycje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts