grzybek Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwietnia 2015 Poszukuję małej, używanej, sprawnej spawarki dla amatora. Najchętniej typu inwerter, może być również migomat, tig... Rozpatrzę każdą, rozsądną propozycję. Tel 507 090 858
Gość Piter Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwietnia 2015 ''18 lat Castorama'' spawarka 32-38 zł (dokładnie nie pamiętam)
szpifa7 Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwietnia 2015 Do jakiego spawania ma Ci służyc to podpowiem.
grzybek Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Kwietnia 2015 Najczęściej spawałem zwykłą elektrodą, czasem nierdzewną, także migomatem i TIGiem w osłonie gazów szlachetnych. Miałem ESABa inwertera ale mi go złomiarze zniszczyli. Chciałbym pospawać trochę elementów z nierdzewki. Wiem, że można już spawać MIGomatem bez osłony gazów spawarką z podajnikiem drutu w oslonie albo TIGiem z elektrodą wolframową. Boję się kupować nowej bo są drogie a na wiele nie potrzebuję, ot od czasu do czasu zrealizować jakiegoś pomysła związanego z wędkowaniem z łodzi. Co masz na myśli Piter?
Gość Piter Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwietnia 2015 Czekaj @Grzybek bo chyba zwidow dostałem
Rekomendowane odpowiedzi