abraham Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam wszystkich kolegów. Nie wiedziałem gdzie stworzyć taki wątek, więc wsadziłem tutaj. Jeśli ADMINISTRACJA stwierdzi, że popełniłem błąd, bardzo proszę o przeniesienie tamatu, na odpowiednie tory Być może ktoś z was pomoże mi w rozwiązaniu kilku problemów. Chodzi konkretnie o podany w tytule odcinek Sanu. Nie wiele wiem o tej wodzie, ponieważ nad San wybieram się pierwszy raz, wyprawa zaplanowana na ostatni weekend maja. Chciałem zapytać, znających te wody, na co najczęściej bierze tam pstrąg? jeśli woblery to jakie barwy najlepsze? I kolejne pytanie, jak na tym odcinku wygląda, populacja klenia?Zamierzam łowić kijkiem kongera 2,60cm i cw 3-18, z młynkiem Mistrall SCOT 2000, żyłkę główną 0,16 lub 0,18. Czy tak skomponowany zestaw, poradzi sobie na tej wodzie? Jeśli ktoś był w Łączkach i łowił na tamtejszym odcinku Sanu, bardzo proszę niech podpowie co nieco. Pozdrawiam.
wind Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 Jakie to województwo??Temat przeniesiony z "Na każdy temat" do "Podkarpackie".edit. Już sobie sam znalazłem
Rekomendowane odpowiedzi