Gość Muchozol Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Jak mówisz, niestety to tylko internet i nic nie można zrobić i nikomu nic wytłumaczyć. No właśnie....ale że gość nie wzioł do siebie tych nalotów na niego...dziwny jest ten świat...
baloonstyle Napisano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 No właśnie....ale że gość nie wzioł do siebie tych nalotów na niego...dziwny jest ten świat...No właśnie i to jest wada internetu, gość siedzi dumny że połapał i nawtyka się ryba i tylko pozytywne wypowiedzi przyjmuje a na resztę nie zwraca uwagi.
Nicco Puccini Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Ale jednak trzeba takich linczować i cisnąć im. Jeśli zobaczy, że tylko pozytywne komentarze się sypią to na pewno go to nie obejdzie. Ale jak 3/4 postów to będzie lincz, i tak za każdym razem, to może coś do człowieka dotrze...
baloonstyle Napisano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Mi się właśnie wydaje odwrotnie. Bardziej słownie jak koledzy w oczy mówią że źle robi to trafi, a tak w sieci to legę pewnie kładzie na to
Nicco Puccini Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Pewnie coś w tym musi jest, ale co poradzisz jak w większości przypadków nie zna się gościa osobiście i nad wodą czy na mieście się go nie widzi...Nie pozostaje nic innego, jak tylko jechać mu w postach. Swoją drogą to trzeba jechać, bo jak by to wyglądało: koleś wrzuca zdjęcia z akcji kill everything a nikt go nie linczuje? Toć to by wyglądało na przyklask dla niego, a tak być nie może.
baloonstyle Napisano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 No i Nicco po to Ty tu masz stanowisko żeby takie zdjęcia tu nie gościły Myślę że administracja portali nie powinna pozwalać na wklejanie takich zdjęć.
Nicco Puccini Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Ja tu jestem i to jest w regulaminie u nas. Takich zdjęć tu nie będzie, a jak się pojawią będą leciały do kosza... Ja się dziwię, że w tych czasach, kiedy promować się powinno złów i wypuść, tam panują takie zwyczaje i pozwalają na coś takiego...
baloonstyle Napisano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Brak słów po prostu, ale najlepsze jest to co siedzi takiemu gościowi w głowie który zamieszcza takie zdjęcie.
Gość woldi Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Nikoś, jeśli adminami są członkowie koła, które specjalnie zarybia tęczakiem by sobie połowić i się nażreć to nic dziwnego, ze takie zwyczaje panują na forum
Nicco Puccini Napisano 22 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Wolność w necie ma jak widać swoje wady, jak i zalety...Ale i tak dziwne, że nikt wyżej się tym nie zainteresował....Żeby na forum PZW mięsiarstwo się promowało? To przecież organizacja, która ma nas zrzeszać, łączyć i promować wędkarstwo. A złap i ubij ma się do wędkarstwa jako sportu/hobby jak polskie koleje do japońskich...
baloonstyle Napisano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2012 Złap i ubij to nasza Polska wędkarska tradycja niestety.
MICHNIK Napisano 24 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Lutego 2012 Złap i ubijdobre dobre Z&U tym się chołota kieruje w naszym kraju
Max_2015 Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2012 No naprawdę tak patrzę i oczom nie wierzę. Pogratulować koledze "kolekcjonerowi"
wind Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2012 witajcie, koleś znów "zaatakował" , na pewnym portalu regionalnym, tym razem leszcze, nie dość, że na desce do krojenia to jeszcze wyglądają, jakby w nie kamieniami rzucał a nie na wędkę złowił. Na szczęście administracja zareagowała .
szymonxx Napisano 31 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2012 sory za off-top, ale dla mnie coś jest nie jasne. musicie mnie zrozumieć, jestem ze śląska, dzieli nas prawie cała Polska w Gdańsku je się kotlety na Wielkanoc ? To chyba trochę dziwna tradycja (nawiązuje to pierwszego posta )
baloonstyle Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2012 witajcie, koleś znów "zaatakował" , na pewnym portalu regionalnym, tym razem leszcze, nie dość, że na desce do krojenia to jeszcze wyglądają, jakby w nie kamieniami rzucał a nie na wędkę złowił. Na szczęście administracja zareagowała . Dzięki Tobie Wind Dobrze że jestes czujny Pozdrawiam
wind Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2012 Myślałem, że obejdzie się identyfikacji tego "pechowego" portalu ale .... Grunt, że zdjęcia zniknęły.
Pirania Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2012 Może to robi specjalnie żeby większy szum był koło jego osoby. Kiedys myslalem ,ze nadejda czasy ,ze wszyscy na jedzenie beda mieli....podeslijcie mi adres tego portalu na priv. Dzieki !
SklepShark Napisano 22 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2012 To jest barbarzyństwo. Takich ludzi powinno się samych na rozgrzany olej dać. Może wtedy by zrozumieli, że obowiązują jakieś normy. Kiedy ludzie zaczną myśleć i przestaną robić takie rzeczy. Pozdrawiam wszystkich zwolenników C&R. Życzę udanych łowów.
wind Napisano 24 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpnia 2012 To jest barbarzyństwo Ciężkie słowa kolego, ale masz do tego prawo a i ja się z Twoją opinią zgodzę. Jednak myslę, że to kwestia dobrego smaku i poziomu wrażliwości estetycznej. Właściwie to ich braku .
ZlotaRybka_com_pl Napisano 20 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Września 2012 Moim zdaniem za coś takiego powinny być kary,nie wiem czy oprócz samego wyrzucenia z forum grożą mu jakies sankcje,ale to skutecznie oduczyłoby właśnie takiego typu zachowania.
wind Napisano 20 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Września 2012 Karą jest samo usunięcie zdjęć, czasem jest tak, że chęć dzielenia się wiedzą ma większe znaczenie niż, delikatnie mówiąc, zły gust czy brak dobrego smaku. Nie bądźmy fundamentalistami.
Rekomendowane odpowiedzi