Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Muchozol
Napisano

Jak mówisz, niestety to tylko internet i nic nie można zrobić i nikomu nic wytłumaczyć.

No właśnie....ale że gość nie wzioł do siebie tych nalotów na niego...dziwny jest ten świat...

Napisano

No właśnie....ale że gość nie wzioł do siebie tych nalotów na niego...dziwny jest ten świat...

No właśnie i to jest wada internetu, gość siedzi dumny że połapał i nawtyka się ryba i tylko pozytywne wypowiedzi przyjmuje a na resztę nie zwraca uwagi.
Napisano

Ale jednak trzeba takich linczować i cisnąć im. Jeśli zobaczy, że tylko pozytywne komentarze się sypią to na pewno go to nie obejdzie. Ale jak 3/4 postów to będzie lincz, i tak za każdym razem, to może coś do człowieka dotrze...

Napisano

Pewnie coś w tym musi jest, ale co poradzisz jak w większości przypadków nie zna się gościa osobiście i nad wodą czy na mieście się go nie widzi...Nie pozostaje nic innego, jak tylko jechać mu w postach. Swoją drogą to trzeba jechać, bo jak by to wyglądało: koleś wrzuca zdjęcia z akcji kill everything a nikt go nie linczuje? Toć to by wyglądało na przyklask dla niego, a tak być nie może.

Napisano

Ja tu jestem i to jest w regulaminie u nas. Takich zdjęć tu nie będzie, a jak się pojawią będą leciały do kosza...

Ja się dziwię, że w tych czasach, kiedy promować się powinno złów i wypuść, tam panują takie zwyczaje i pozwalają na coś takiego...

Napisano

Nikoś, jeśli adminami są członkowie koła, które specjalnie zarybia tęczakiem by sobie połowić i się nażreć to nic dziwnego, ze takie zwyczaje panują na forum

Napisano

Wolność w necie ma jak widać swoje wady, jak i zalety...Ale i tak dziwne, że nikt wyżej się tym nie zainteresował....Żeby na forum PZW mięsiarstwo się promowało? To przecież organizacja, która ma nas zrzeszać, łączyć i promować wędkarstwo. A złap i ubij ma się do wędkarstwa jako sportu/hobby jak polskie koleje do japońskich...

• 5 miesięcy temu...
Napisano

witajcie,

koleś znów "zaatakował" ;), na pewnym portalu regionalnym, tym razem leszcze, nie dość, że na desce do krojenia to jeszcze wyglądają, jakby w nie kamieniami rzucał a nie na wędkę złowił. Na szczęście administracja zareagowała ;).

Napisano

sory za off-top, ale dla mnie coś jest nie jasne. musicie mnie zrozumieć, jestem ze śląska, dzieli nas prawie cała Polska :)

w Gdańsku je się kotlety na Wielkanoc ? To chyba trochę dziwna tradycja :D

(nawiązuje to pierwszego posta :P )

Napisano

witajcie,

koleś znów "zaatakował" ;), na pewnym portalu regionalnym, tym razem leszcze, nie dość, że na desce do krojenia to jeszcze wyglądają, jakby w nie kamieniami rzucał a nie na wędkę złowił. Na szczęście administracja zareagowała ;).

Dzięki Tobie Wind :)

Dobrze że jestes czujny :)

Pozdrawiam :)

Napisano

Może to robi specjalnie żeby większy szum był koło jego osoby. Kiedys myslalem ,ze nadejda czasy ,ze wszyscy na jedzenie beda mieli....podeslijcie mi adres tego portalu na priv. Dzieki !

• 3 tygodnie później...
Napisano

To jest barbarzyństwo. Takich ludzi powinno się samych na rozgrzany olej dać. Może wtedy by zrozumieli, że obowiązują jakieś normy. Kiedy ludzie zaczną myśleć i przestaną robić takie rzeczy.

Pozdrawiam wszystkich zwolenników C&R. Życzę udanych łowów.

Napisano

To jest barbarzyństwo

Ciężkie słowa kolego, ale masz do tego prawo a i ja się z Twoją opinią zgodzę. Jednak myslę, że to kwestia dobrego smaku i poziomu wrażliwości estetycznej. Właściwie to ich braku :D .

• 4 tygodnie później...
Napisano

Karą jest samo usunięcie zdjęć, czasem jest tak, że chęć dzielenia się wiedzą ma większe znaczenie niż, delikatnie mówiąc, zły gust czy brak dobrego smaku. Nie bądźmy fundamentalistami.