Mariusz Kamil Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Cześć, czy ktoś korzystał już z tej strony? chcę kupić wędkę a nie wiem, na ile ich oceny sprzętu są wiarygodne... wygląda że są ok, ale wolałem zapytać Was, może ktoś miał któryś z opisywanych przez nich sprzętów i mógłby zweryfikować? http://www.test-wedkarski.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman12386 Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 hej ja z tej strony nie korzystałem . a jaki sprzęt chcesz kupić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 (edited) Niezbyt "bogato " tych ich "testów". Jeśli chcesz się podpierać tesrami, to raczej skorzystaj ze strony http://fishing-test.pl/ Osobiście wszelkie testy traktuję z dystansem. Jak by na nie nie patrzeć, są to subiektywne odczucia testera, a sprzęt jest sprawą dość indywidualną. Najlepiej jest pójść do sklepu i pomacać to co chciałoby się kupić. Edited May 20, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Ci to raczej dzeci Cześć, czy ktoś korzystał już z tej strony? chcę kupić wędkę a nie wiem, na ile ich oceny sprzętu są wiarygodne... wygląda że są ok, ale wolałem zapytać Was, może ktoś miał któryś z opisywanych przez nich sprzętów i mógłby zweryfikować? http://www.test-wedkarski.pl/ To raczej dzieciaki, udzielają się też na Facebooku. Nie do końca bym się sugerował ich opinią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Do wszystkich testów należy podchodzić z rezerwą, bo to są zawsze subiektywne odczucia testera, a tym bardziej, jeśli nie jest to doświadczony wędkarz. Bardziej nazwałbym to opiniami niż testami, ale przeczytać zawsze warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielan Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Artur Ty nie powinieneś się wypowiadać na ten temat. Dzieciaki? No proszę Cię. Paweł pisze dobre teksty. Kilka moich też tam jest. Obecnie strona jest mocno rozbudowana i jej zawartość jest zróżnicowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliniakoo9 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 a co myślicie o tej Kinetik Feeder Robinsona? poczytałem tu i tam, że fajna chyba się zdecyduję ale testów nie znalazłem zbyt. Miałem ją nawet w ręku i pozytywne wrażenie. Jednak jeszcze nie łowiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper592 Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 3 częściowa wędka z wymienialną szczytówka za około 160zł. Na yt widziałem jakiś wspólny test paru kijków - wytrzymałości. Pamiętam, że wypadała bardzo dobrze więc za tyle kasy to fajna rzecz nie powinieneś żałować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Informator wędkarski Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 (edited) Cześć na stronie Informatora Wędkarskiego jest kilka ciekawych testów wędkarskich. LINK Edited April 28, 2017 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts