DawidGorzow Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Cześć, wybiera ktoś się na targi rękodzieła? Mam przyjemność wystawić tam swoje rękodzieła ale nie tylko ja, będzie na czym oko zawiesić a i nabyć przynęty z pierwszej ręki Targi Rękodzieła Wędkarskiego Edytowane 22 Maja 2015 przez wind edycja linku
Splawik66 Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Maja 2015 Obejrzałem galerię. Cuda. Biżuteria normalnie. Jeśli będą choć w 10% tak skuteczne czyli łowne jak ładne - ryby mają przesrane....
DawidGorzow Napisano 22 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Maja 2015 Dobrze prawisz ale nie ma co się oszukiwać te cacuszka, szczegóły, szczególiki są robione pod nasze a nie rybie oko
wind Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Maja 2015 Jeżeli zebrałoby się czwórka chętnych to można zmontować jakiś desant . Dyć to nie tak daleko.
Daniel Grombik Napisano 29 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Maja 2015 Witam kochani. Dziękuję Dawidzie za umieszczenie informacji o targach. Kochani przedsięwzięcie bardzo trudne w realizacji ale jestem pewien ze przy waszej pomocy i frekwencji na pewno sie uda, Zrobiewszystko aby już pierwsza edycja była niesamowitym wydarzeniem na miarę miedzynarodowego pikniku z rekodfziełem Zapraszam wszystkich z rodzinami, zrobie wszystko aby Wam sie nie chcialo od nas wyjeżdżać. Zapraszam rownież wytwórców, pokażmy wszystkim ze stac nas na wiele. Nie obawiajcię się, będzie wyjatkowo. Chętnie odpowiem na wszytskie pytania-koledzy z postu na wasze również, Pozdrawiam A koledzy wytwórcy - nie chcecie uczestniczyć w czymś niesamowitym-czymś historycznym? Jeszcze zostało tylko kilka miejsc. Później może być za późno. Zapraszam do kontaktu
Rekomendowane odpowiedzi