Adrian Olejak Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Nie wiem czy są tu jakieś specjalne tematy od takich rzeczy ale nie widzę nic więc zapytam gdzie mogę kupić szczytówkę do tej wędki. Będzie dobre to do mojej wędki? LINK Tylko będzie 10 cm mniejsza bo moja szczytówka ma 100 cm. Edited May 31, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Spróbuj zapytać w sklepie w którym kupiłeś. Zawsze zdążysz kupić inną. Szczytówka ważna rzecz, nie warto ryzykować wklejanie innej, tym bardziej Jaxona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 l Nie, nie będzie. Niezależnie od wersji tego wędziska, niestety nie piszesz jaka to wersja, blank Abu jest kompozytem szklano węglowym i taką szczytówką zmienisz charakterystykę. O ile w wersji spin może stać się prawdziwym UL to w wersji cast łowienie może stać się nierealne. Ale w czystej wersji cast, bo jest jeszcze spin-cast a wtedy potraktować można ją jak spin. A w ogóle czy nie szkoda zachodu? Wędzisko jest naprawdę tanie i może warto pomysleć o czymś pewniejszym skoro i tak robione jest przez MŻR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Olejak Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Możecie polecić jakieś wędzisko typu spiningowego do 150 zł? Złamanie jest nad łączniem wędki jest ok. 5 cm od złączenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts