master2312 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Pilnie poszukuje gum typu trollfisch z mikado.Czy można je jeszcze gdzieś dostac?miałem z 6 sztuk ale wszystkie pocięte i pourywane ogony a bardzo łowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Ogólne Rozmowy" do "Przynęty sztuczne". Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Wujek Google wie wszystko, trzeba tylko zapytać. Odpowiedź zajęła mu całe 0,31 sek . Belonka Eride.pl i jeszcze taki szybki sklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2312 Posted June 19, 2015 Author Report Share Posted June 19, 2015 dzięki bardzo za pomoc ale konkretnie nie o takie mi chodzilo choc sie zainteresuje tymi gumami.Są na stronie czeskiej do zamówienia tylko tyle co znalazłem!Niestety firma mikado sądzi że słabo sie sprzedają w PL ale ja mam na nie najlepsze wyniki jesli chodzi o szczupaki,pare okazow ponad 10kg.pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 A zapodaj z łaski swojej namiar na tą czeską stronę do tych gumek. Chętnie oko zawieszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 e konkretnie nie o takie mi chodzilo Warto napisać w pytaniu jaki konkretny model potrzebny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2312 Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Na tej stronie masz rózne rozmiary troll fishy od 9cm do 20cm.Polecam 20cm!LastiaCzeski sklepik Edited June 23, 2015 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 I faktycznie na Twoich wodach one się sprawdzają? Z rzutu, czy w trollingu? Ja mam coś w podobie do nich, ale się niestety u nas nie sprawdzają i schowałem do lamusa, a kupowałem je w UK. Owszem, kiedyś dostałem w prezencie od kolegi z Dortmundu kilka naprawdę dużych gum, a konkretnie kopyt i rzeczywiście jedna z nich była killerem na sandacze, a była to 25 cm okoniopodobna guma. Chyba w tym roku "przepłuczę" znowu te swoje gumiska. Zaciekawiłeś mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2312 Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Łowie na dużych mazurskich jeziorach,przeważnie trolling dlatego duże gumy muszą być niestety Mam dwie walizki woblerów rożnych ale jednak efekty mizerne.Dziś przyszedł mi SAVAGE GEAR 3D PIKE. Ponoć rewelka w świecie na szczupce i różne drapieżniki..Jutro wypróbowany będzie na jeziorze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Ja kiedyś, kiedyś tam, trafiłem na gumiska 20 cm Storma i miałem na nie ładne wyniki, ale od tamtej pory ich nie mogę namierzyć. Skuteczna była szczególnie taka w cielistym kolorze z czerwonym przodem - płociokształtna. Obecnie już tylko sporadycznie trollinguję, bo jakoś mnie to przestało rajcować. W tym roku tylko raz w tyg planuję spinning z łodzi, a reszta czasu ze spławiczkiem, dla relaksu. Edited June 23, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts