Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzięki bardzo za pomoc ale konkretnie nie o takie mi chodzilo choc sie zainteresuje tymi gumami.Są na stronie czeskiej do zamówienia tylko tyle co znalazłem!Niestety firma mikado sądzi że słabo sie sprzedają w PL ;) ale ja mam na nie najlepsze wyniki jesli chodzi o szczupaki,pare okazow ponad 10kg.pozdro

Napisano

I faktycznie na Twoich wodach one się sprawdzają? Z rzutu, czy w trollingu? 

Ja mam coś w podobie do nich, ale się niestety u nas nie sprawdzają i schowałem do lamusa, a kupowałem je w UK. Owszem, kiedyś dostałem w prezencie od kolegi z Dortmundu kilka naprawdę dużych gum, a konkretnie kopyt i rzeczywiście jedna z nich była killerem na sandacze, a była to 25 cm okoniopodobna guma.

Chyba w tym roku "przepłuczę" znowu te swoje gumiska. Zaciekawiłeś mnie. ;)

Napisano

Łowie na dużych mazurskich jeziorach,przeważnie trolling dlatego duże gumy muszą być niestety :) Mam dwie walizki woblerów rożnych ale jednak efekty mizerne.Dziś przyszedł mi SAVAGE GEAR 3D PIKE. Ponoć rewelka w świecie na szczupce i różne drapieżniki..Jutro wypróbowany będzie na jeziorze. ;)

Napisano (edytowane)

Ja kiedyś, kiedyś tam, trafiłem na gumiska 20 cm Storma i miałem na nie ładne wyniki, ale od tamtej pory ich nie mogę namierzyć. Skuteczna była szczególnie taka w cielistym kolorze z czerwonym przodem - płociokształtna. Obecnie już tylko sporadycznie trollinguję, bo jakoś mnie to przestało rajcować. W tym roku tylko raz w tyg planuję spinning z łodzi, a reszta czasu ze spławiczkiem, dla relaksu. ;)

Edytowane przez Jotes