RybakONB Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Miał ktoś okazję łowić na tą plecionkę ? Jakieś opinie o niej ? Na szczupaka, okonia jaki kolor byście brali ? Jeszcze sandacze może by w gre weszły ten pomarańczowy kolor nie będzie płoszył ryby ? Dużego okonia, bądz sandacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 19 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Pierwszy wniosek - makabrycznie droga. Mnie nie stać na takie wydatki, ale poświęciłem 15 sekund i poszukałem za Ciebie/dla Ciebie: Tutaj masz jej test a tutaj opinie użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Nie chodziło o lenistwo czytałem o niej z wujkiem google patrzyliśmy na nią. Ale postanowiłem zapytać tu kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 A co do koloru to który byście brali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi