traance3307 Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 (edited) Witam ! Panowie chciałbym kupić wędkę i kij pod łowienie gruntowe Jestem już w posiadaniu fajnego zestawu karpiowego feeder na spławik. I chciałbym mieć jedną wędkę typowo pod grunt. Co możecie polecić ? W sklepie doradzili mi taki model wędki : Robinson Diplomat CS-Matrix Power Feeder 3,9 50-180gMetoda połowu : GruntowaTyp wody: przeważnie wolno płynąca, na zbiornikach : stojąca Ryby: Karp, Amur, Na nockach SumBędę łowił odległościowo ok 20 m, na Odrze do 50 m Edited January 4, 2016 by traance3307 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszeba Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 dragon thytan feeder 60-100 gram wyrzutu ok 250 zł kołowrotek d.a.m. quick camaro 650rd ok150 zł super się rzuca nawet jak na początkującego (mówię o sobie) świetnie leży w ręce 3 wymienne szczytówki i dość długi okres gwarancji Link to comment Share on other sites More sharing options...
traance3307 Posted January 6, 2016 Author Report Share Posted January 6, 2016 dragon thytan feeder 60-100 gram wyrzutu ok 250 zł kołowrotek d.a.m. quick camaro 650rd ok150 zł super się rzuca nawet jak na początkującego (mówię o sobie) świetnie leży w ręce 3 wymienne szczytówki i dość długi okres gwarancji Dzięki "Forumowicz" rozwarze twój sprzęt na pewno do sezonu jeszcze czas i będzie co wybierać spośród sprzętu Ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe propozycje dotyczące sprzętu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 ... Jestem już w posiadaniu fajnego zestawu karpiowego feeder na spławik. I chciałbym mieć jedną wędkę typowo pod grunt. Co możecie polecić ? Metoda połowu : Gruntowa Typ wody: przeważnie wolno płynąca, na zbiornikach : stojąca Ryby: Karp, Amur, Na nockach Sum Będę łowił odległościowo ok 20 m, na Odrze do 50 m Nim pokuszę się o doradzenie czegokolwiek chciałbym się upewnić, czy aby na pewno wszystko napisałeś zgodnie z oczekiwaniami. Podkreślenia to zapytanie - czy jest to zgodne z prawdą? Wytłuszczenia to uściślenie - ta Odra to starorzecze, czy nurt? Wytłuszczone podkreślenie to wykrzyknik - i również tutaj, czy jest to zgodne z zamiarami i czy jesteś tego w pełni świadomy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor9 Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Ja mogę polecić z czystym sumieniem wędkę Genlog Outsaider Feeder medium długość 365cm i CW do 110g. Wędka świetnie nadaje się na wody stojące jak i też wolnopłynące. Ma fajnie profilowaną rękojeść co sprawia, ze super się nią operuję. Koszt to coś przeszło 3 stówki więc na kołowrotek wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts