Jump to content

Kij i kołowrotek do 500 zł

traance3307
 Share

Recommended Posts

Witam ! 

Panowie chciałbym kupić wędkę i kij pod łowienie gruntowe Jestem już w posiadaniu fajnego zestawu karpiowego feeder na spławik. I chciałbym mieć jedną wędkę typowo pod grunt. Co możecie polecić ? 

W sklepie doradzili mi taki model wędki : Robinson Diplomat CS-Matrix Power Feeder 3,9 50-180g

Metoda połowu : Gruntowa
Typ wody: przeważnie wolno płynąca, na zbiornikach : stojąca

Ryby: Karp, Amur, Na nockach Sum
Będę łowił odległościowo ok 20 m, na Odrze do 50 m

Edited by traance3307

dragon thytan feeder 60-100 gram wyrzutu ok 250 zł kołowrotek d.a.m. quick camaro 650rd ok150 zł super się rzuca nawet jak na początkującego (mówię o sobie) świetnie leży w ręce 3 wymienne szczytówki  i dość długi okres gwarancji 

dragon thytan feeder 60-100 gram wyrzutu ok 250 zł kołowrotek d.a.m. quick camaro 650rd ok150 zł super się rzuca nawet jak na początkującego (mówię o sobie) świetnie leży w ręce 3 wymienne szczytówki  i dość długi okres gwarancji 

Dzięki "Forumowicz" rozwarze twój sprzęt na pewno :) do sezonu jeszcze czas i będzie co wybierać spośród sprzętu :) 

Ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe propozycje dotyczące sprzętu ? :)

... Jestem już w posiadaniu fajnego zestawu karpiowego feeder na spławik. I chciałbym mieć jedną wędkę typowo pod grunt. Co możecie polecić ? 

Metoda połowu : Gruntowa

Typ wody: przeważnie wolno płynąca, na zbiornikach : stojąca

Ryby: Karp, Amur, Na nockach Sum

Będę łowił odległościowo ok 20 m, na Odrze do 50 m

Nim pokuszę się o doradzenie czegokolwiek chciałbym się upewnić, czy aby na pewno wszystko napisałeś zgodnie z oczekiwaniami.

Podkreślenia to zapytanie - czy jest to zgodne z prawdą?

Wytłuszczenia to uściślenie - ta Odra to starorzecze, czy nurt?

Wytłuszczone podkreślenie to wykrzyknik - i również tutaj, czy jest to zgodne z zamiarami i czy jesteś tego w pełni świadomy?

• 4 months later...

Ja mogę polecić z czystym sumieniem wędkę Genlog Outsaider Feeder medium długość 365cm i CW do 110g. Wędka świetnie nadaje się na wody stojące jak i też wolnopłynące. Ma fajnie profilowaną rękojeść co sprawia, ze super się nią operuję. Koszt to coś przeszło 3 stówki więc na kołowrotek wystarczy.