Roman12386 Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witam wszystkich Mam takie pytanie do was wszystkich czy łowił ktoś na ugotowany ryż ? Chodzi mi czy ktoś stosował ryż ugotowany jako dodatek do zanęty jak i przynęta jesli tak to jaki gatunek ryżu jest dobry ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Po pierwsze proszę o zakładanie tematów w odpowiednich działach. A wracając do meritum, do zanęty nie stosowałem ryżu ależ już na haczyku jak najbardziej... preparowany. Fakt, że długo haka się nie trzyma, więc mało praktycznie ale czasem przydatny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Gotowany ryż, to wg mnie ma jeszcze dodatkowo właściwości klejące. Sklejone kule nie będą wtedy zbyt "pancerne"? Preparowany przebierałem najlepsze ziarnka do słoiczka i zalewałem olejem jadalnym. Trzymał się długo na haczyku gruntówki, ale na zasadzie "zarzucić i nie ruszać do brania". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts