wind Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 witam, jak w tytule, kupię ziarno kukurydzy, byle ładne, suche i bez pleśni. Interesuje mnie jakieś 10-15kg jednorazowo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZYBI68 Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Daniel ja kupuję na Elbląskiej na rynku ma ładne suche i na 100% bez pleśni. Posiada również grubo i drobno mieloną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 Byłem jakiś czas temu na rynku i się mocno rozglądałem, nie znalazłem . Chciałbym całe ziarno, do gotowania. Pamiętasz cenę?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugabanda Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 (edited) Au tu, lub tu i ewentualnie tu ja kupowałem i ziarna były ok. Można też inne ziarna za jednym razem u jednego dostawcy. A co tez szkodzi potargować cenę przy większych gabarytach. Edited March 8, 2016 by ugabanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Headlnsky Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 W dniu 3.03.2016 o 21:23, wind napisał: witam, jak w tytule, kupię ziarno kukurydzy, byle ładne, suche i bez pleśni. Interesuje mnie jakieś 10-15kg jednorazowo. WItam, mam zasiane 4ha kukurydzy w pazdzierniku/ listopadzie będziemy zbierać mogę ją wtedy ususzyć i sprzedać jeśli będą chetni Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 1, 2023 Author Report Share Posted August 1, 2023 Spoko, odezwij się po ... żniwach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts