c.spizarnia Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Szanowni Państwo Mam do zaoferowania sproszkowaną, suchą glinę, będącą doskonałym dodatkiem do zanęty. Surowiec jest oczyszczony, naturalny, bez żadnych dodatków. Waga gliny wraz z opakowaniem wynosi 30 kg. Cena 1kg, to 1zł. Istnieje możliwość wysyłki mniejszej ilości, wtedy doliczony zostaje koszt opakowania - 1zł. Glinę można odebrać osobiście w Białymstoku lub też zamówić za pośrednictwem kuriera (przedpłata - 14zł ; pobranie - 18zł) W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny (883-576-904) lub mailowy (c.spizarnia@gmail.com). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zosiaa01 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Witam, nawet nie wiedziałam o tym, że glinę można dodawać do zanęty, zaciekawił mnie ten temat, muszę poszukać info o tym. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 @Zosia nawet nie wiesz, że 30kg gliny na sezon to kropla w morzu Sorry za off top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts