Alexspin Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Czy ktoś miał do czynienia z tym kołowrotkiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) Alek, kołowrotek jest fajny, jak to Ryobi (5 lat gwarancji). Ale jest pewien kłopot z nim. Brak szpuli zapasowej w komplecie, więc musisz jeszcze i ją dokupić. Kręci się nim bardzo fajnie - oglądałem go w sklepie, bo zainteresowała mnie właśnie jego płytka szpula, która idealnie pasuje do mojego Zaubera 4000. Spoko, dzisiaj będę w sklepie, to jeszcze go obejrzę dokładniej, pomacam i dam Ci cynk. W necie wyczytałem, że lepsza jest nowsza wersja (czerwony korpus). Byłem, pomacałem i stwierdzam, że kołowrotek jest grzechu warty. Chodzi jak masełko. Jeśli byś się ewentualnie decydował, to wybieraj z dystrybucji Dragona, a nie Kongera, bo Konger ma fatalny serwis. Szpuli zapasowej brak, trzeba sobie dokupić. Edited March 11, 2016 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 Dzięki Jarku za info. Jeśli się zdecyduję na jego zakup, to na pewno od DRAGON-a. Jeśli chodzi o szpule zapasowe, to i tak mam zamir dokupić co najmniej dwie na różne linki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts