LukaszKob Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Witam wszystkim. Potrzebuje pomocy odnośnie sprzętu. Otrzymałem trochę sprzętu po szwagrze, który wyjechał za granicę. Sam jestem raczej amatorem, dla którego ryby to wielki relaks, więc nie jestem specjalistą jeśli chodzi o sprzęt. Posiadam kołowrotek Shimano Technium 2500 FA i wg mnie kołowrotek nadaje się raczej do spinningu, odstawie go na półkę albo oddam siostrzeńcowi, lecz on raczkuje i jako wujek nie chciałbym go pakować w kłopoty. Czy możecie się wypowiedzieć o zastosowaniu tego kołowrotka? Spinning, grunt, lekki feeder, spławik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Ten kołowrotek nadaje się zarówno do lekkiego spinningu, jak też do lekkiej gruntówki typu DS, ale też i do spławikówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Ogólne Rozmowy" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts