emilow Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Po niefortunnym zakończeniu poprzedniego tematu, z ciężkim sercem , proszę o opinie na temat spiningu Robinson Cortez 9-25g 2,7m. Użytkował ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Robinson to niezła firma, nie znam tego wędziska, ale czytałem o nim dość pochlebne opinie. Osobiście jednak, gdybym ja miał wybierać, to poszukałbym firmy, która ma dość dobry serwis w Polsce. Zerknij na wędki SHIMANO, KONGER-a, lub JAXON-a. Ps Przy okazji poczytaj sobie o serwisie ROBINSON-a. Jak wpiszesz w google "opinie Cortez 9-25g 2,7m" znajdziesz parę opinii na temat tego wędziska. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilow Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Zawsze najpierw zgłaszam się do wujka "Googla", niewiele tego było, klika pozytywów. Trudno, chyba zaryzykuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaRybach Napisano 12 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Dobra firma i wędzisko też solidne. Co prawda nie mam własnego, ale miałem okazję z niego korzystać i to naprawdę dobry sprzęt. Znajomi też sobie chwalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi