karolarola Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Witajcie. Piszę do Was z prośbą o pomoc przy wyborze pontonu. Wraz z chłopakiem mamy zamiar jechać nad jezioro na ryby, a chcielibyśmy przed podróżą zakupić jakiś niedrogi, ale solidny ponton. Bardzo proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 (edited) Hejka no jeżeli chodzi o ponton to ja polecam pontony KOLIBRI tutaj macie stronke coś takiego standardowego to jakieś 330DL za 2250 zł no ale zależy jaki masz budżet żeby na to przeznaczyć bo tutaj wybrałem wersje motorową ale akurat mają bogate wyposażenie i mogą dokleić chwyty na wiosełka lub inne bajery które chcecie , wszystko jest na stronce , bardzo polecam Edited April 23, 2016 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolarola Posted April 23, 2016 Author Report Share Posted April 23, 2016 Wolałabym jednak coś tańszego budżet około 1200 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 (edited) trochę ciężko znaleźć w tym przedziale ale jest coś takiego tylko troszkę trzeba dołożyć Kolibri KW-280 Edited April 23, 2016 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszasz Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 Ja osobiście przetestowałem fajny pontonik aquastar w niedrogiej cenie. Korzystam z niego już około rok i jestem bardzo zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 (edited) trochę ciężko znaleźć w tym przedziale ale jest coś takiego tylko troszkę trzeba dołożyć Kolibri KW-280 Powstaje tylko pytanie ile trzeba dołożyć Pozwoliłem sobie skopiować fragment opisu. Profesjonalny ponton turystyczno wędkarski Kolibri KM-280 W super promocyjnej cenie 1702zł. (standardowa 1515 zł.) UWAGA! Ponton dostępny w kolorze zielonym ! Tutaj znalazłem dość duży wybór http://olx.pl/oferty/q-ponton-kolibri/ Edited April 24, 2016 by zwykły michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolarola Posted April 24, 2016 Author Report Share Posted April 24, 2016 Hejka no jeżeli chodzi o ponton to ja polecam pontony KOLIBRI tutaj macie stronke coś takiego standardowego to jakieś 330DL za 2250 zł no ale zależy jaki masz budżet żeby na to przeznaczyć bo tutaj wybrałem wersje motorową ale akurat mają bogate wyposażenie i mogą dokleić chwyty na wiosełka lub inne bajery które chcecie , wszystko jest na stronce , bardzo polecam Wolelibyśmy nie kupować przez allegro :/ Ja osobiście przetestowałem fajny pontonik aquastar w niedrogiej cenie. Korzystam z niego już około rok i jestem bardzo zadowolony A coś więcej? Cena, gdzie kupiłeś itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 hej karolarola chyba nie odwiedziłaś pierwszego linku który ci podesłałem to nie jest allegro , sprawdź sobie jeszcze raz ta stronka miała wam pokazać obraz cenowy i parametry pontonów a tam nie masz wyłącznie marki Kolibri ale też honda,mercury,bush,chinee,dolphin boat ... i acesoria do pontonów ... wszystko jak na tacy tylko sprawdzić i poszukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszasz Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 (edited) Karola podsyłam link do pontonu: AQUASTAR D-290 FSD Naprawdę polecam. Bardzo dobry i solidny sprzęt Edited April 25, 2016 by hege edycja linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts