pavsoner Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 (edited) Witam, chciałbym się Was poradzić o zakup kija i kołowrotka do 800zł głównie do połowu szczupłego i rapy nad Wkrą w okolicy Glinojecka. Głównie wędkuje nad Wkrą ale w planach są wyjazdy nad jeziora. Przeważnie poluje na mniejsze gumy z obciążeniem 4-10gramów, czasem 1-3 obrotówki i lżejsze woblery. Dziś pożegnałem się z kijem, który 5-6 lat temu mi poleciliście (tj, Shimano vengeance 2,70m cw 10-30 + spro passion 730), był to wtedy zestaw dla początkującego, z biegiem czasu zauważyłem, że kij był ciężki i dość sztywny. Mam nadzieję, że w tym przedziale cenowym można stworzyć fajny zestaw i liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam. Dodam, że myślałem o zestawie Okuma Black Rock 2,75 5-25cw + Daiwa lexa 3000. Edited May 16, 2016 by pavsoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 model CHI-28-91-290 model CHW-ZAF-3000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavsoner Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 Ktoś jeszcze jakieś propozycje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts