mikdominik Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 (edited) Witam! Panowie mam do was małe pytanie. Czy to jest karaś? Edited June 26, 2016 by mikdominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Wygląda jak forma skarłowaciała - głodowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 (edited) Jeśli na takie mam liczyć w moim oczku wodnym!, to wolę już iść na komercję, za takiego karaska losze nie dam się w....dziabnać kłami. Tak forma skarłowaciała mini karasek, jak do akwarium piękny mimo to jest, refren: taki mały, taki duży może w bagnie żyć.... Pytanko na jaki haczyk go złapałeś? Chyba nie na 6 ? Edited November 27, 2016 by stawny Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Jeśli na takie mam liczyć w moim oczku wodnym!, to wolę już iść na komercję, za takiego karaska losze nie dam się w....dziabnać kłami. Tak forma skarłowaciała mini karasek, jak do akwarium piękny mimo to jest, refren: taki mały, taki duży może w bagnie żyć.... Pytanko na jaki haczyk go złapałeś? Chyba nie na 6 ? Widziałem bardziej karłowate. Dosłownie łeb prawie większy niż reszta. A brały na wszystko. Rzuciłeś kawałek zapałki, kwiatka jakiegoś zerwanego i po kilku sekundach zeżarte. Bajorko coś jak Twoje. Ale nie w polu, w mieście. Na terenie jednostki wojskowej, teren do tzw. zajęć taktycznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 widziałeś linka z tym filmem z tematu o moim oczku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 widziałeś linka z tym filmem z tematu o moim oczku ? Jeszcze nie. Musze się przygotować. Skocze do sklepu i zrobię seans. Bez wspomagaczy jak słyszę czeski - to ze śmiechu nie mogę i sąsiedzi dzwonią po karetkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Ale ten Czech naprawde nieźle wędkuje. Kiedyś na Polsat Play w tv był z lektorem pl. Jego program tz. Odcinki o feederku. Czeski John Wilson odmłodzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
quartz Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Ale ten Czech naprawde nieźle wędkuje. Kiedyś na Polsat Play w tv był z lektorem pl. Jego program tz. Odcinki o feederku. Czeski John Wilson odmłodzony Ja nie twierdze, ze to zły wędkarz. Tak mam jak słyszę czeski, dostaje głupawki. Angielski mi nie przeszkadza (oprócz tego USA i gęba zapchana hamburgerem), rosyjski tez nie. Przy niemieckim mam torsje nawet jak kobieta mowi: ich liebe dich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Najlepsze, że Polak nie zna czeskiego, a i tam wyłapać może co mówią z pojedynczych słówek. Ja za to szprecham biegle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts