Jump to content

Ryba złowiona na torfowiskach

mikdominik
 Share

Recommended Posts

• 5 months later...

Jeśli na takie mam liczyć w moim oczku wodnym!, to wolę już iść na komercję, za takiego karaska losze nie dam się w....dziabnać kłami. Tak forma skarłowaciała mini karasek, jak do akwarium :) piękny mimo to jest, refren: taki mały, taki duży może w bagnie żyć....

Pytanko na jaki haczyk go złapałeś? Chyba nie na 6 ?

Edited by stawny

Jeśli na takie mam liczyć w moim oczku wodnym!, to wolę już iść na komercję, za takiego karaska losze nie dam się w....dziabnać kłami. Tak forma skarłowaciała mini karasek, jak do akwarium :) piękny mimo to jest, refren: taki mały, taki duży może w bagnie żyć....

Pytanko na jaki haczyk go złapałeś? Chyba nie na 6 ?

Widziałem bardziej karłowate. Dosłownie łeb prawie większy niż reszta. A brały na wszystko. Rzuciłeś kawałek zapałki, kwiatka jakiegoś zerwanego i po kilku sekundach zeżarte. Bajorko coś jak Twoje. Ale nie w polu, w mieście. Na terenie jednostki wojskowej, teren do tzw. zajęć taktycznych.

Ale ten Czech naprawde nieźle wędkuje. Kiedyś na Polsat Play w tv był z lektorem pl. Jego program tz. Odcinki o feederku. Czeski John Wilson odmłodzony

Ja nie twierdze, ze to zły wędkarz. Tak mam jak słyszę czeski, dostaje głupawki. Angielski mi nie przeszkadza (oprócz tego USA i gęba zapchana hamburgerem), rosyjski tez nie. Przy niemieckim mam torsje nawet jak kobieta mowi: ich liebe dich. ;)