Mariusz12 Napisano 20 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam chciałbym zacząć przygodę z spiningiem i znalazłem taki zestaw na allegro : JAXON ARCADIA SPINN 270/5-25g - Kołowrotek KONGER TORIX 330 Czy ten zestaw jest dobry ?? Proszę pisać Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez hege edycja linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 20 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Generalnie wszystkie takie zestawy są o kand... potłuc. Ale ponieważ wakacje już się kończą, to kup go sobie i poszalej. A co z kartą wędkarską? Masz już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz12 Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Chodziło mi bardziej o wędke i kołowrotek czy są dobre i czy się szybko nie rozwalą/rozlecą ?? A co do karty wędkarskiej mam od roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 20 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Chodziło mi bardziej o wędke i kołowrotek czy są dobre i czy się szybko nie rozwalą/rozlecą ? Nie, to zwykły, najtańszy szajs. Do nauki wystarczy. To od ciebie zależy, jak szybko się rozleci. Jeśli będziesz miał zawsze ustawiony prawidłowo hamulec, nie będziesz wrzucał kija w piach na widok ryby, nie uderzysz o nic, to dłużej połowisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Mariusz, przeczytaj, opisałem moje wrażenia właśnie o tym wędzisku. Natomiast w pełni się zgadzam z Jotesem w sprawie kołowrotka, można by go opisać jak "w miarę beznadziejny"... Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi