Bartek94 Napisano 20 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, mam do Was pytanie w sprawie jak się pewnie domyślacie - wędki. Jestem aktualnie na wakacjach w Anglii, tak się ułożyło, że mogę kupić w sklepie za pół ceny wszystko (mój wujek jest pracownikiem) i chciałbym sie zapytać czy opłaca się i jeżeli tak to jaką wędkę? Moje najważniejsze wymaganie to to, że musi być teleskopowa. Inaczej musiałbym płacić za przesyłkę do Polski 15£, a tak to za darmo w walizce Cena maksymalna wędki po odjęciu 50% może wynosic maksymalnie 30£ - 150zł. Wędka na wędkarstwo spławikowe, ale wędki teleskopowe się na to nie nadają, więc może być też na spining. Jak najdłuższa dla mnie, nie wiem czemu, ale taką mi się najlepiej łowi. Wszystkie części do wędki mogą być kupione osobno.Dziękuję od razu za pomoc i za poświęcony dla mnie czas Link do strony Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Przeczytałem, niczego nie zrozumiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi