max-wo Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 czyli tego że do przynęty nie przykładasz siły. No tu się zgodzę nie przykładam tylko że działam na nią siłą oddziaływania wzajemnego (tyle ile włożę siły w kij tyle ten kij odda szczytówce) im szczytówka dalej od miejsca oddziaływania tym ta siła jest mocniejsza i większą moc oddaje żyłce z przynętą wniosek: rzut jest dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartz Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 (tyle ile włożę siły w kij tyle ten kij odda szczytówce) Nie. Straty gdzie? A teraz zobacz na kije 3 metrowe, zobacz jak w większości z nich jest długi dolnik. Prosiłem już, zakończmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian makaro Napisano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam Wszystkich. Pierwsze zakupy zrobione, zmieniłem tylko kołowrotek mam nadzieję że nie będę żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Szkoda, że nie wstawiłeś własnych fotek i że nie opisałeś parametrów. Z katalogowych obrazków niewiele wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian makaro Napisano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Własne wystawię, ale muszę przerobić, miały 6 mb i nie chciały się wczytać. Wędka to dragon viper hd 7-30 2,75m o którym pisaliśmy, a kołowrotek ryobi arctica 4000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabar Napisano 10 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dnia 31.10.2016 o 11:21, Jotes napisał: W zupełności Ci wystarczy. A jeśli uda Ci się, na zakupach zaoszczędzić parę złotych, to kup sobie na jedną szpulę plecionkę (ograniczysz straty przynęt). Koledzy tutaj chwalą Mikado Octa Braid, 0,10 - 0,12 mm. To wydatek max 45 zł/150 mb, ale warto ją mieć. Dokładnie, mi tutaj na forum również ją polecono i z nią startowałem, do tej pory używam i mam w swoim zaopatrzeniu. Jest niedroga dlatego spokojnie można sobie poćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi