Gość Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam ten temat jest powiązany z akcesoriami wędkarskimi co kupiliście. Myślę że to dobry pomysł ponieważ można zobaczyć co ludzie kupują np haczyki,spławiki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartz Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 A sam przed chwilą napisałeś w wątku "Co nowego kupiliście". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 (edytowane) A sam przed chwilą napisałeś w wątku "Co nowego kupiliście". Wiem ale tamto jest o wszystkim a tu tylko o akcesoriach a tego tematu już chyba nie usunę nie wiem jestem początkujący Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartz Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Myślałem że to nie to samo przepraszam jak to jest to samo to trzeba usunąć czy zostawić Przepraszać to nie masz za co. Zwyczajnie to trochę takie dublowanie tematów moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Przepraszać to nie masz za co. Zwyczajnie to trochę takie dublowanie tematów moim zdaniem. A usunąć tego tematu sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartz Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 A usunąć tego tematu sie nie da Czym się przejmujesz? Przyjdzie admin i uzna po swojemu. Ja tylko napisałem co myślę. Wyluzuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 @quartz ma rację, odpowiedni temat już istnieje i ma się dobrze. Ten zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi