szymonxx Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Nie znalazłem tego tematu na forum. Na wielu innych takowy się znajduje, sądzę, że to fajny pomysł.W temacie piszemy co ciekawego wpadło w nasze ręce podczas ostatniej, jak zawsze przypadkowej wizyty w sklepie wędkarskim. Dzisiaj zakupiłem wędzisko Colmic Method Feeder XSpace 360 cm. cw. 20-100g. Mam nadzieję, że parę ładnych leszczyków na niego wyciągnę ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Pomysł jak najbardziej OK, sam się zanosiłem z założeniem takowego . Jak tylko zamówię i otrzymam graty, których zakup zaplanowałem na wiosnę to nie omieszkam się pochwalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANASAZI Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Siemka ja się nastawiłem na spining i pare woblerków nabyłem ale nie ma to tamto po świętach ustawiłem sie na kręcenie ,,kulek'' bo Karpiszony wygłodzone po zimie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MICHNIK Posted March 25, 2013 Popular Post Report Share Posted March 25, 2013 Ja dziś kupiłem kołowrotek karpiowy FOX Stratos 12000E tyle ,że używany ale naprawdę konkretna maszyna wyposażona w wolny bieg szpuli i aż 16 łożysk ze stali nierdzewnej już się nie mogę doczekać żeby go przetestować. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 Dzisiaj zakupiłem żyłeczkę Sufix Tritanium Camo 0,20. Jest tylko jeden problem, nie mam jej na co nawinąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 a ja dziś dorwałem na allegro spinning Cormorana i core four 2-12g w fajnej cenie i do tego wobler gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Nowe wobki na kropka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Wczoraj kupiłem sobie nowy kołowrotek Cormoran corcast 4pif super jet match w rozmiarze 3000. Powinien za parę dni do mnie dotrzeć. Teraz będę się rozglądał za odpowiednim wędziskiem . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 Robinson Free Runner 306Kukurydza sztuczna, pływająca 6 kolorówZestaw igieł i wierteł wędkarskichGumki do pelletuGumowe włosy do kulek i pelletu.Zdjęcia niebawem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Część ostatnich zakupów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 a ja jeszcze przed świętami znalazłem na allegro jakąś nową zanętę Harison. zamówiłem sobie płoć i leszcza żółtego i w najbliższy weekend mam zamiar ją sprawdzić. ktoś już wie coś na jej temat? sprawdza się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Nowy kijek na Sandacza na Wisłę, Robinson Cortez Zander 20-45 gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Kupę gratów z Carp Shopa, haki,lead cory, żyłki, kulki śmierdzące i słodziuchne w zalewie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
19tracer94 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Feeder Konger Carbospiral 360/c.w 120g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Pochwalę się a co tam Moje zakupy :* Kij Dragon Ultima 2,7m 3-18 cw.* Parę ładnych wobków Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu198719 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ja dzisiaj zakupiłem skrzynkę ale nie typowo wędkarską tylko pod narzędzia w castoramie. Duża pakowna wszystko się zmieści łącznie z zanętą 3kg nawet 2 worki oraz sito o średnicy oczek 4mm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 I bardzo dobry wybór michu, mam takową i nawet używam jej czasem jako siedziska. Chociaż ostatnio jest mnie coraz więcej i zaczynam się o nią bać . A wszystko przez papierosy Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu198719 Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 I bardzo dobry wybór michu, mam takową i nawet używam jej czasem jako siedziska. Chociaż ostatnio jest mnie coraz więcej i zaczynam się o nią bać . A wszystko przez papierosy Porównywałem skrzynki wędkarskie Mistralla i Jaxona. Są poprostu za małe a narzędziówka jest duża przestronna i u góry ma plastikową zamykaną półeczkę na żyłki, ołów haczyki itd. A i nie kosztowała 100zł (bo tyle trzeba dać za względnie pojemną) tylko 44,90 Zajmuje pół bagaznika w aucie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Aby całkiem wypłoszyć Winda zakupiłem dziś grilla. Taki fajny, może pracować jako standardowy, a może być nad ognisko. Jeden ruszt i jedna obręcz do wolnego opiekania akurat jak dla rybek na hakach. Grill pod nazwą Neptun . Z góry przepraszam za lichą jakość zdjęcia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu198719 Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Aby całkiem wypłoszyć Winda zakupiłem dziś grilla. Taki fajny, może pracować jako standardowy, a może być nad ognisko. Jeden ruszt i jedna obręcz do wolnego opiekania akurat jak dla rybek na hakach. Grill pod nazwą Neptun . Z góry przepraszam za lichą jakość zdjęcia. Musze przyznać że wygląda super Teraz tylko przetestuj czy żarełko z niego jest równie świetne jak jego wyglą. Chociaz sukces zależy od kucharza Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Aby całkiem wypłoszyć Winda zakupiłem dziś grilla. Wydaje mi się, że efekt jest wręcz odwrotny od zamierzonego, taki widok bardziej mnie nęci niż płoszy . Tym bardziej, ze poeksperymentujesz wcześniej na Jotesie i Ozecie więc ja będę mógł konsumować bez obaw . Też wczoraj kupiłem grilla, został nad Wycztokiem, w niedzielę pierwsze przepalenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 No popatrz. A ja myślałem, w związku z ostatnimi Twoimi refleksjami o przybywaniu (nie chodzi mi o poziom wód ), że się z lekka przestraszysz. No ale skoro nie to w te kilka dni świniaka przerobimy na grillu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 Wczoraj w moje ręce wpadło wiadro Mikado (chyba 15l), 20 koszyków zanętowych, dzwonek na szczytówkę, haczyki, stopery... Teraz zastanawiam się nad zakupem zestawu do Method Feedera. Macie jakieś doświadczenia z takimi koszyczkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu198719 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 No ja dokupiłem koszyk zanętowy 20, spręzynę, stopery, krętliki, rurki antysplontaniowe, żyłkę na przypon dragon 0,16/3,7kg oraz żyłkę na feedera Mistrall 0,20/5,90kg/150m.A i zanęta Mundial feeder vanilia na wody stojące, pudełko koszulek i... zapomniałem o sygnalizatorze brań Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksz100 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 (edited) Nowa odległościówka: Cormoran distance match 4 20m 5-25g Spro Passion 741m Trabucco xps match sinking Edited April 23, 2013 by maksz100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts