Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam 17 lat, w 2012/2013 zdałem egzamin i wyrobiłem kartę. Niestety w 2014/2015 zgubiłem karte wędkarska. I tu moje pytanie, czy teraz musze od nowa zdawać i wyrabiać? Kolega mi powiedział że podobno w systemie maja wszystko napisane i ze moga to sprawdzić. Chciałbym wiedziec czy cos to zmienia ponieważ w tym temacie nie jestem obeznany. Z gory dziekuje ;)

Napisano

Zginęła Ci Karta wędkarska wydawana przez Starostwo Powiatowe (wydz. ochr. środ), czy Legitymacja Członkowska PZW? Tak, czy owak, musisz się udać do koła jeśli to Legitymacja, a tam już mają Twoją kartotekę, by wydać nową bez egzaminu. Albo do starostwa, a tam już Cię pokierują. ;)

Napisano
11 minut temu, T3TRIS napisał:

Zagineła mi ta karta wedkarska PZW z uprawnieniem do łowienia. Ja egzamin i wyrobienie karty robiłem w salonie wędkarskim, wiec tam mam wrocic?

PZW wydaje tylko i wyłącznie Legitymacje Członkowskie PZW. Tak, tam masz się udać i odtworzą Ci na podstawie Twojej kartoteki. 

Napisano
3 minuty temu, Jotes napisał:

PZW wydaje tylko i wyłącznie Legitymacje Członkowskie PZW. Tak, tam masz się udać i odtworzą Ci na podstawie Twojej kartoteki. 

Dobrze więc tak zrobie ;) Dziękuję za pomoc :)

Napisano
3 godziny temu, T3TRIS napisał:

Zagineła mi ta karta wedkarska PZW z uprawnieniem do łowienia.

Mam nieodparte wrażenie, że kolega T3TRIS myli kartę wędkarską z legitymacją członkowską PZW, ale tak czy inaczej wskazany jest powrót do punktu wyjścia, jak radzi Prezes Jotes. ;):)