kojot692880745 Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2017 Witam! Jestem tu nowy , potrzebuje jakiegos w miare dobrego kolowrotka do spinningu , moja wedka to konger patrol spin 270/25 . Glownie bede lowil na stawach hodowlanych a rzadziej jakies jeziorka, planuje lowic szczupaki badz inne drapiezniki . Jaki kołowrotek mozecie polecic i czy wedzisko sie nadaje ? Pozdrawiam
Gość Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Wędka to dolna półka Kongera, połowić to połowisz ale rewelacji nie ma. Z budżetowych kołowrotków do 100zł polecił bym Ci 3 modele Mistralla w rozmiarach 2000-2500, z przednim hamulcem : 1. EVEIRO - pracuje gładko, cicho, wszystko jest nieźle spasowane a sam kołowrotek ładnie i solidnie wykonany, 8 łożysk 2. ELBROS - również całkiem niezły kołowrotek jak na tę półkę cenową, 7 łożysk 3. ENERGY SPIN - dolna półka ale pracuje cicho, całkiem przyjemnie, nie przycina się kabłąk jak w innych tanich kołowrotkach, 6 łożysk. Jak byś był zainteresowany to zapraszamy.
kojot692880745 Napisano 5 Maja 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Tak myślałem bo wędka była pewnie kupiona na rynku ale na początek myślę że ujdzie, jak zacznę wyciągać rybki to zainwestuje w lepszy kijek. A co do kołowrotka to zamówię EVEIRO z tego linku , dziękuję za pomoc i pozdrawiam
max-wo Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 Bierz ze sklepu Zbyszka. Tam masz trochę przeceny i masz pewność co do jakości wysyłki.
kojot692880745 Napisano 5 Maja 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2017 To ten sklep z Twojego linka?
Gość Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2017 Nie, to ten sklep co odpowiedział na Twoje zapytanie Zapraszam na priv
Alexspin Napisano 6 Maja 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2017 (edytowane) @Kojot, dobry kołowrotek nie zmieści się w 100.- zł (wyjątki to JAXON-y ale są nielubiane), musiałbyś nieco dołożyć. Polecam: Vectron lub nieco tańszy Ultris. Ja do wędki 270cm/5-25g używam Victus 300M, z powodzeniem i bezawaryjnie trzeci sezon. (Linki wyłącznie poglądowe, sklepu nie polecam) Edytowane 6 Maja 2017 przez Alexspin
Rekomendowane odpowiedzi