Areh Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Jak pisałem w temacie dotyczącym Baryczy, "znalazłem" inne łowisko, bardziej rekreacyjne niż takie na którym można połapać okazy, ale idealne na wypad na rybki z dzieciakami, albo dla kogoś kto nie ma karty. Żwirownia jest cały czas czynna, właściciel nie ma nic przeciwko wędkarzom, więc każdy kto chce może popróbować tam swoich sił. Jako że wody są "młode", na okazy nie ma co liczyć, ale osobiście widziałem sporo szczupakowej młodzieży, od znajomego właściciela pobliskiego sklepu wędkarskiego wiem że jest tam sporo okonia, płotki oraz innego białorybu. Wiem też że do któregoś ze zbiorników właściciel wpuścił trochę karpia. Poniżej mapka z Zumi - zdjęcie trochę nieaktualne, stawków jest teraz trochę więcej, ale jako poglądowa musi wystarczyć. http://www.zumi.pl/,...,3,namapie.html W razie pytań, służę pomocą. A tu kilka fotek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Kowalski Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 A mnie zastanawia na ktorym zbiorniku najlepiej zrobic zasiadke ? Ja sie zastanawiam na pierwszym obok drogi i zarybionego zbiornika zwirowni odrazu przy drodze po lewej w strone lasu. Pierwszy po lewej jest na wprost wagi zarybiony i odrazu za . Czy moze inna propozycja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarab Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 chciałbym sie dowiedziec jak wygląda sytuacja na dzien dzisiejszy.Który staw jest najrybniejszy ,wybierać płycizny czy głębie , na jaką rybe sie nastawiać, jakie jest tam najgłębsze miejsce.Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts