Krzych321 Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 (edited) Witam, to mój pierwszy post na forum. Chciałbym zacząć łowienie z gruntu i potrzebuję pomocy w wyborze. Mam kołowrotek mikado treston 401fd, używałem go do spinningu, ale chyba dam go do innej metody. Wpadł mi w oko jaxon arcadia 360/120 feeder w sklepie wędkarskim, ale chyba kupię w internecie. Miał ktoś styczność z tym kijem? Edited November 21, 2017 by Krzych321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Ja mam Arkadie tele carp i inne kije i jestem zadowolony. Mikado Golden Lion Feeder też jest b.dobry sprawdź. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzych321 Posted November 26, 2017 Author Report Share Posted November 26, 2017 Dzięki za odpowiedź, zdecydowałem się na golden baya od mikado, mam nadzieję, że się nie zawiodę. Kupiłem teraz, bo są przeceny ze względu na zakończenie sezonu. Jak pogoda dopisze, to użyję jeszcze w tym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Od 5 lat mam bata Mikado Golden Lion Pole i jest nie do zajechania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts