Paweł sam Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Stycznia 2018 Mam pytanie. Łowił ktoś już na Wiśle w okolicy Szczucina?. Jakich ryb można tam się spodziewać?
zwykły michał Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Stycznia 2018 Szukałem i nie mogę znaleźć miejscowości Sztucin na mapie Polski. Znalazłem Szczucin, niby podobnie ale nie to samo. Na stronie Wędkarza Polskiego jest artykuł na temat zawodów w okolicy Szczucina Wydaje mi się że jest tam wystarczająco dużo informacji na temat który Cie interesuje. 1
hege Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Stycznia 2018 Być może jest to moja wina, wdarła się literówka podczas edycji tytułu tematu oraz postu. Zmieniam na Szczucin.
Wartburg Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Stycznia 2018 Internet porady i instrukcje.... Jeśli ktoś reprezentuje sobą tyle by zostać nominowanym na ucznia przez "starego gumofilca" żadna rzeka po kilku sezonach nie będzie stanowić zagadki, a puki co pozostaje doświadczenie 1
Rekomendowane odpowiedzi