Karaś353 Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Witam, po pijaku założyłem sie z kolegą. że złapie 5-kilogramowego karpia. Czy to jest możliwe, a jak tak to gdzie i na co? Sprawa jest poważna, założyłem sie o moją wędkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Zgodnie z podanymi szczegółowymi informacjami najlepsze łowisko to jak na razie Ebro. Nie trzeba się specjalnie wysilać z zestawem i przynętami, ani z zanętą. Biorą jak głupie...ponoć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 17 godzin temu, Karaś353 napisał: Witam, po pijaku założyłem sie z kolegą. że złapie 5-kilogramowego karpia. Czy to jest możliwe, a jak tak to gdzie i na co? Sprawa jest poważna, założyłem sie o moją wędkę... Szukaj nowej wędki... JKarp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 15 godzin temu, Docio napisał: Zgodnie z podanymi szczegółowymi informacjami najlepsze łowisko to jak na razie Ebro. Nie trzeba się specjalnie wysilać z zestawem i przynętami, ani z zanętą. Biorą jak głupie...ponoć. Ze wskazaniem na "ponoć" ;-) JKarp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeszczNaTwarzy Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 A skąd dokładnie jestes oraz ile możesz ewentualnie dojechać do łowiska? O tym nie wspominasz, a być może miałbym kilka adresów. Zresztą generalnie o 5kg trudno, mi się to do tej pory udało dwa razy w życiu, a i tak ostateczna waga była 8-10kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts