JC0B GAMING Posted August 31, 2018 Report Share Posted August 31, 2018 (edited) Dzień dobry! Piszę tutaj, ponieważ potrzebuje rad. Za tydzień w sobotę jadę na konkurs wędkarski i chciałbym zająć jakieś dobre miejsce. Mam do Państwa pytania i czy mi doradzicie, w nie których. Za pomoc wynagrodzę nawet i $$ Czy haczyk 16 będzie odpowiedni? Dysponuje na kołowrotku żyłką (0,2) a na przepony itd (0,14) czy będzie odpowiednia? Czy spławik 2G oraz 3G + na bata 1,5 oraz 2g będzie odpowiedni? Na co najlepiej się nastawić? - I na co łapać ryby (białe robaki?, Czerwone robaki? Pinki? Kukurydza? Pęczak?) Przynętę kupiłem na PŁOC ITD - czy dobrze zrobiłem? Nastawić się na mniejsze ryby typu: Wzdręga, płoć, ukleja? Edited August 31, 2018 by JC0B GAMING Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 31, 2018 Report Share Posted August 31, 2018 Wydaje mi się że jesteś na etapie przygotowania który nie wymaga poprawek. Masz dobrze dobrany sprzęt, ciekawą taktykę i powinno działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Łowiłeś już tam wcześniej? Jeżeli tak to napisz jakie ryby tam dominują. Napisz jakimi wędkami dysponujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts