Przemek Dębko Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 Witam chcialbym sie dowiedziec co to za rybka... dodam ze zostala zlowiona na rzece we Wloszech i nazwe po Wlosku znam lecz nie przetlumacza mi na j.Polski... wyglada mi na kleń lub jaź lecz ma prostokotne luski... bardzo prosze o podanie prawidlowej nazwy z gory dziekuje !!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 Jeżeli znasz nazwę po włosku poszukaj w google nazwy łacińskiej. Później będzie z górki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 Boleń 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Dębko Posted September 25, 2018 Author Report Share Posted September 25, 2018 16 godzin temu, Jotes napisał: Boleń wlasnie tez cos mi sie tak wydawalo , na roznych forach pisali , ze to klen lub jaz ale bez przesady ta ryba sie rozni o wiele... widzialem male Bolenie i jakos najbardziej mi do nich pasuje dziekuje za odpowiedz pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts